Ukrainian Cash Support Scheme

Interim support payments for Ukrainian nationals

If you have arrived in Northern Ireland under the Homes for Ukraine or Ukraine Family Scheme, you will be entitled to a one off £200 payment to help you buy the things you need, until you can work or get benefits.

This is a one-off payment that does not need to be paid back.

Your payment is to pay for essentials in coming to this country, this may include food, clothes and or toiletries.

To claim your payment, you will need to apply online here

 

 

Програма грошової допомоги для українців

Попередня грошова допомога для громадян України

Якщо ви прибули до Північної Ірландії за програмою «Будинки для біженців з України» або програмою для українських сімей, ви матимете право на одноразову виплату в розмірі 200 фунтів стерлінгів, щоб допомогти вам придбати необхідні речі, доки ви не зможете працевлаштуватися або отримати пільги. Це одноразовий платіж, який не потрібно повертати.

Цю грошову допомогу ви можете використати для покупки найнеобхідніших речей після прибуття в цю країну. Це може включати їжу, одяг та/або туалетні приналежності.

Подайте заявку онлайн тут для отримання платежу

 

 

Программа финансовой поддержки украинцев

Промежуточные выплаты для граждан Украины

Если вы прибыли в Северную Ирландию по программе "Жилье для Украины" или "Семья для Украины", вы будете иметь право на единовременную выплату в размере 200 фунтов стерлингов для покупки необходимых вам вещи в период, пока вы не сможете работать или получать пособия. Это единовременная выплата, которую не требуется возвращать.

Данная выплата предназначена для приобретения предметов первой необходимости по приезду в страну: например, еда, одежда и/или туалетные принадлежности.  

Чтобы получить деньги, вам необходимо подать онлайн-заявку здесь

View All News